Şoförler iki arada bir derede kalıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şoförler iki arada bir derede kalıyor
10 Tem, 2016 / Paz 19:32
/ 3.043 Kez Okundu
| |

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, sıcak günler nedeni ile bazı yolcuların klima açtırmak istediğini, bun karşı bazı yolcuların da klimaları kapattırmak istediğini belirterek, şoförlerin iki arada bir derede kaldığını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayram, klima açıkken vatandaşların otobüs camlarını açtığını, bu nedenle vatandaşların biraz daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

İNULAŞ ÇALIŞIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Bayram, "İNULAŞ olarak geçtiğimiz yıllarda bazı konularda vatandaşlarımızın şikayetlerini değerlendirdik. Ve bu nedenle de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek anlamında çeşitli çalışmalarımız oldu. İNULAŞ olarak halkımıza en üst düzeyde hizmet verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ŞOFÖRLER İKİ ARADA BİR DEREDE KALIYOR

"Tabi havaların ısınması ve önümüzdeki günlerde de derecesini arttıracak olması nedeni ile bazı değerlendirmelerde bulunma gereği duyuyoruz" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayram, "Bildiğiniz gibi havaların ısınması ile beraber özellikle nüfusu kalabalık olan illerde halk otobüsü şoförleri ile vatandaşlar arasında çeşitli tartışmalar yaşanıyor. İlçemizde bu olaylar çok nadir olarak yaşanıyor. Bunun nedeni ise yolcuların klima açtırmak istemesi ki bu onların en doğal hakkı, diğer taraftan da farklı bir yolcunun klima açtırmak istememesi. Şoförlerimiz bu anlamda ta biri caiz ise iki arada bir derede kalıyor. Geçtiğimiz günlerde İnegöl'de böyle bir olay cereyan etmiş ama bir sıkıntı yaşanmadan hem yolcu hem de şoförümüz gerekli olgunluğu göstererek sorun büyümeden çözüme kavuşmuştur. Bu olayların yaşanmaması için özellikle vatandaşlarımızın ve şoförlerimizin daha dikkatli olmasını istiyoruz" dedi.

KLİMA AÇMAMANIN CEZASI 208 TL

"Yazın sıcaklığı ile beraber otobüslerimizde klima zaten şoförlerimiz tarafından açılıyor" diyen Bayram, "Bazı otobüs şoförlerimiz klimayı açmaması durumunda, eğer klimanın açılmasında rahatsız olmayan başka yolcu yoksa ve diğer yolcular tarafından otobüsün camlarının kapatılmasında bir sorun yoksa o zaman şoförlerimiz kesinlikle klimayı açmak zorundadır. Bunlara rağmen eğer halk otobüsü şoförleri klima açmıyorsa vatandaşlarımız ilgil kurumlara şikayette bulunabilirler. Şikayette bulunmaları halinde ise şoförlere 208 TL para cezası veriliyor" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR NE YAPMALI?

Vatandaşların yapması gerektiği konular hakkında bilgi veren Bayram, "Söylediğimiz gibi şoförlerimiz bazen iki arada bir derede kalıyor. Çünkü bir yolcu klima açtırmak isterken, başka bir yolcu da klima açtırmak istemiyor. Bazen de yolcuların camları açması nedeni ile şoförler klima açmak istemiyor. Camların açık olması durumunda zaten klimanın çalışması bir şey ifade etmez çünkü; içeride hava serinlemeyecektir. Vatandaşlarımızın özellikle bu konulara da önem vermesi gerektiğin ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Bayram, son olarak şu ifadeleri kullandı; "Vatandaşlarımızın her şikayetini ciddiye alıyor ver üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İNULAŞ olarak halkımızı verdiğimiz hizmetleri en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.