Sokakta kalan öğrencilere belediye sahip çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sokakta kalan öğrencilere belediye sahip çıktı
29 Kas 2018 / Per 10:20
/ 29.329 Kez Okundu
| |

Konakladıkları apartın kapatılması sonucu ortada kalan öğrencilere İnegöl Belediyesi sahip çıktı.

Bursa Valiliği tarafından konakladıkları apartın kapatılması sonucu, İnegöl’e eğitime gelen 8 üniversite öğrencisi ortada kaldı.

Konudan haberdar olan Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi’nde görev yapan öğretim görevlisi Yüksel Okşak, durumu İnegöl Belediyesine bildirdi.

İnegöl Belediyesi yetkilileri 8 öğrenciye sahip çıkarak Yeniceköy mahallesinde bulunan Dostum merkezindeki misafirhanelere yerleştirdiler.

Sosyal medya hesabından belediye başkanı Alper Taban’a teşekkür eden Yüksel Okşak “Konakladıkları Apartın yasal sorunlar nedeniyle mühürlenmesi nedeniyle sokakta kalan üniversitemiz öğrencisi 8 kardeşlerimizi İnegöl Belediyesi’ne ait DOSTUM’da Doğa Sporları Turizmi Merkezi) bulunan misafir odalarımıza yerleştirdik. “

“Bu süreçte desteğini esirgemeyen ve öğrenci kardeşlerimize bu soğuk ve yağışlı havalarda sahip çıkan başta İnegöl Belediye Başkanı Sn. Alper Taban vekili Sn. Eşref Yiğit ve ekibine, Ömer Semiz abime, süreci hassasiyetle ve olgunlukla ele alan takip eden basın mensubu arkadaşlarımız Yakup Diricanlı ve Adem Demir kardeşlerime; Başta Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Yusuf Ulcay hocam ve İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Prof. Dr. Mürsel Alper hocam, öğrencilerimiz ve şahsım adına olmak üzere çok teşekkür ederim. “

“Öğrenci kardeşlerimiz yarınki sınavlarına emin ellerde hazırlanıyorlar.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.