Son kez mecliste bir araya geldiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Son kez mecliste bir araya geldiler
06 Mar 2019 / Çar 20:14
/ 19.627 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclis üyeleri son kez bir araya geldi.

31 Mart seçimleri öncesi İnegöl Belediye Meclis üyeleri son kez meclis toplantısında bir araya geldiler. Siyasi partiler meclis üyesi adaylarını açıklarken seçim sonrası belediye meclisinde büyük bir değişiklik gerçekleşecek.

AK PARTİ’DE 7 İSİM YENİDEN ADAY

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ahmet Kara , Erdal Akkaya, Fevzi Dülger , İhsan Alper Alaeddinoğlu, Mürsel Avaşar , Selahattin Külcü  ve Turgay Yel  yeniden aday gösterilirken; Adil Kansu, Asuman Akçay Sakallı, Berat Ertopuz, Erhan Çakır, Ersen Nari, Hakkı Baydar, Hıvzullah Ayte, Irmak Akçay, Nedim Bayram, Osman Arslan, Osman Çiçek, Rafet Yavuz, Sedat Öpçiner , Serap Aytemur , Süleyman Yılmaz  ve Yüksel Beyhan’a listelerde yer verilmedi.

MHP’DE YENİLENME

MHP listelerini tamamıyla değiştirdi. 2014 seçimlerinde 8 ismi meclise taşıyan MHP’de 5 isim İYİ Parti’ye geçmişti. Mecliste yer alan Emin Özdemir, Hakan Ergül ve Hasan Fehmi Sarı AK Parti’ye verilen 8 kişilik listede yer almadı.

İYİ PARTİ 3 İSİMLE DEVAM

5 meclis üyesi bulunan İYİ Parti’de ise İsmail Karaman, Regaip Korkmaz ve Rüveyde Buran listelerde ye bulurken; Enver Aybey ve İdris Hocaoğlu listelere giremedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.