Sondaj tartışmasına Saadet Partisi’de girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sondaj tartışmasına Saadet Partisi’de girdi
16 Ağu 2017 / Çar 18:57
/ 943 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl Mahalli İdareler Birim Başkanı Özgür Öztürk yaptığı yazılı açıklama ile sondaj meselesi ile ilgili kamuoyu resmi ve kesin bir dille bilgilendirilmeli dedi.

Saadet Partisi İnegöl Mahalli İdareler Birim Başkanı Özgür Öztürk yaptığı yazılı açıklama ile yeni yapılacak olan Belediye Binasını hakkında açıklamada bulundu.

Öztürk açıklamasında “İnegöl Belediyesinin tarihinin en büyük ihalesiyle ilgili son günlerde kamuoyunun gündeminde olan bir sondaj meselesi var. Özellikle bir İnşaat Mühendisi olarak ifade etmek isterim ki; İhale süreci tamamlanmış bir işte, ilgili müteahhit firmanın kendince ilave sondaj yapmaya kalkışması şüphe uyandıran bir durumdur. İhale şartnamesinde tanımlanmış olan zemin iyileştirme tipini değiştirme niyetinde olabilir ve bunu da belli kurumlara onaylatarak bu süreçten maddi kazanım elde edebilir. Biz Saadet Partisi olarak bu konuyla ilgili belediye yetkililerini dikkatli olmaya ve şu anda mevcut yapılan müdahale konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye davet ediyoruz. Sonuçta bu para İnegöl halkının parasıdır. Belediye Başkanımızdan bu hususla ilgili, söz konusu sondaj aracının kimin uhdesinde çalışma yaptığı ve ne amaçla çalışma yaptığı, ortada değiştirilmesi talep edilen bir uygulama projesi olup olmadığı hususunda bir açıklamada bulunmasını istemek en doğal hakkımızdır. “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.