Soral Kardeşler Beyaz Show’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 May 2017 / Cmt 13:27
/ 61.587 Kez Okundu
| |

Türkiye’de hem oyunculukları hem de güzellikleri ile ekranların beğenilen yüzleri olarak öne çıkan Soral kardeşler Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a konuk oldu.

Beyaz Show'un eğlenceli anlarından biri daha yaşandı! teve2'de başlayacak olan "Kelime Oyunu" yarışmasının sunucusu Ali İhsan Varol'un soruları ile başta Hande Soral ve Bensu Soral olmak üzere seyirciler eğlenceli anlar yaşadılar! Kenan Doğulu'nun şarkılarına ne kadar hakim olduklarını gösterdikleri yarışmada Ali İhsan Varol'un da yardımını alarak yarışan kardeşlerden kim birinci oldu?

 

HANDE SORAL KİMDİR?

2 Şubat 1987 senesinde dünyaya gelen Hande Soral, İnegöl’de doğdu. 1.60 boyundaki oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikooji Bölümü'nden mezun oldu. 2008 yılından Komedi Dükkanı adlı program ile şöhret olan Hande Soral, ciddi bir haylan kitlesi oluşturdu. Evlat Kokusu ile ekranlara dönen Hande Soral, Küçük Kadınlar ile patlama yapmıştı.


BENSU SORAL KİMDİR?

1991 senesinde doğan Bensu Soral İnegöl’de dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü mezunu olan Bensu Soral, Hande Soral'ın kardeşidir. Daha önceden mankenlik de yapan Soral, daha sonra dizi oyunculuğuna yönelmiştir. Vicdan dizisi ile oyunculuğunu konuşturan Bensu Soral, yapımcıların dikkatini çekti ve Kösem dizisinde de rol aldı. Asıl patlamasını Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde'de yapan Bensu Soral, Melek karakterine hayat verdi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.