Sosyal medyanın çok konuştuğu o genç çalışmalarına devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sosyal medyanın çok konuştuğu o genç çalışmalarına devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Oca 2020 / Sal 16:17
/ 7.357 Kez Okundu
| |

İnegöl’de halk otobüslerinin arkasına ve içine "Faizi terk edin" yazılı reklamı yapan 27 yaşındaki Ahmet Özcan bu tarz reklamlara devam ediyor.

27 yaşındaki Ahmet Özcan ”Bu işten benim bir beklentim hatta hiçbir maddi karım yok aylık ortalama 2 bin TL bir bedel ödüyoruz bu reklamlar için. Bu reklamları yayınlatmaktaki amacımız sadece Allah’ın rızasını kazanmak. Aslında bu ayetleri herkes biliyor ama bende dâhil bu ayetlerdeki buyurduğu gibi yaşamakta sıkıntı çekiyoruz. İşte bunu bir kez daha hatırlatmak için telkinde bulunuyoruz. İnşallah amacımıza ulaşırız. Toplumsal sıkıntıların başını çektiği konulara göre ayet ve hadisleri belirliyoruz.”

SAYIMIZ ARTIYOR
“Ben bunu ilk yaptığımda tek bir kişiydim şimdi her geçen gün sayımız artıyor”

MONTAJLAR HAKKINDA KONUŞTU
Sosyal medyada bu ayetler ile alakalı yapılan montajlar hakkında da konuşan Ahmet Özcan “Bu habere şahit oldum gördüm. Bu yaptığı hiç hoş durum değil, Allah’ın ayetini değiştiriyor bununla ilgili de Allah ayeti kerimesinde Allah lanet ediyor.  Biz kendisine ulaşmaya çalıştık, yanlış yaptığını söylemek istedik ama kim olduğunu bulamadık.  Çok aradık kendisini. Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de bu tarz insanlar var. Amacı sanırsam ayetten rahatsız olması onlar böyle yaptıkça biz daha fazlasını yapacağız inşallah önümüze taş koyamayacaklar.”






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.