Starwood'da, sendika ile yönetim anlaşmaya vardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Starwood'da, sendika ile yönetim anlaşmaya vardı
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Tem, 2023 / Pzt 16:34
/ 9.666 Kez Okundu
| |

Ağaç-İş Sendikası Genel Sekreteri Ergin Çoban yaptığı açıklamada Starwood ile toplu iş sözleşmesinde anlaşmanın sağlandığını belirtti.

Ağaç-İş Sendikası Genel Sekreteri Ergin Çoban yaptığı açıklamada, “Starwod Orman Ürünleri, Ağaç İş Sendikası arasında imzalanan 16. dönem toplu iş sözleşmesi için başta Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız’a ve yönetim kuruluna, içeride alın teriyle çalışıp sendikamıza her zaman destek olan çalışanlarımıza Ağaç-İş Sendikası yönetimi adına teşekkür ederiz” dedi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada yapan Ağaç-İş Sendikası Genel Sekreteri Ergin Çoban şu ifadeleri kullandı;

“Starwod Orman Ürünleri, Ağaç İş Sendikası arasında imzalanan 16. dönem toplu iş sözleşmesi için başta Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız’a ve yönetim kuruluna, içeride alın teriyle çalışıp sendikamıza her zaman destek olan çalışanlarımıza Ağaç-İş Sendikası yönetimi adına teşekkür ederiz. Bu zorlu dönem de çalışanlarımızın her zaman yanında olan sendikamız gerek imzalanan gün ücreti zamlarıyla gerekse sosyal haklarla emekçi arkadaşlarımızın daha refah bir seviyede yaşayabilmeleri için mücadele etmektedir. İnegöl’de de mobilya, ağaç ve kağıt sektöründe çalışan emekçi arkadaşlarımızın da daha yüksek gün ücretleri ve sosyal haklardan faydalanabilmeleri için sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.