Starwood'dan çalışanlara büyük zam

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Starwood'dan çalışanlara büyük zam
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Oca 2024 / Çar 13:12
/ 41.072 Kez Okundu
| |

İnegöl'de faaliyet gösteren Starwood orman ürünleri fabrikası en düşük mavi yakalı çalışan maaşını 25 bin olarak açıklarken yeni işe girecek mavi yakalılar ise 22 bin TL ile işe başlayacak.

İnegöl’de orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Starwood A.Ş., yaşanan fiyat artışları ve yükselen asgari geçim maliyetlerine karşı çalışanlarına destek olmaya devam ediyor.

Starwood A.Ş. yönetiminden yapılan açıklamaya göre, firma bünyesinde yer alan 1500 mavi yaka çalışanların maaşlarına Ocak, Şubat, Mart aylarında yüzde 25 özel prim uygulanacak. Böylelikle mavi yaka çalışanların en düşük maaşı 25.000 TL olacak.

Yaşanan fiyat artışları karşısında çalışanlarına destek olmak isteyen Starwood A.Ş. yönetimi Ağaç İş Sendikası ile yaptığı olumlu ve yapıcı gelişmeler neticesinde normal şartlar altında Nisan ayında yapılması gereken zammı beklemeden, yılın ilk çeyreğinde mavi yaka çalışanlarını rahatlattı. Starwood A.Ş. yetkililerinden edinilen bilgiye göre, mavi yaka çalışanlarının en düşük maaşı 25.000 TL olurken, yeni işe girecek olan mavi yakalılar da 22.000 TL maaş ile iş başı yapacak.

İnegöl’de büyük bir istihdam sağlayan Starwood A.Ş.’nin yetkilileri, bu yıl da mavi yakalı çalışan alımının sürdüğünü, ülkemiz için katma değer yaratmaya, istihdam sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.