Sucuk Alacaklara Yusuf Şen’den Uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sucuk Alacaklara Yusuf Şen’den Uyarı
 :
/ 2.236 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin, fırınlara yapılan denetimlerin ardından bu hafta da kasaplar denetlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, ilçede bulunan 62 kasabın denetimden geçtiğini ve herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını söyledi. Şen ayrıca; kasaplardan sucuk ve İnegöl Köftesi alırken mutlaka üzerlerindeki etiket ve imal tarihi ile son kullanma tarihlerine bakmaları konusunda vatandaşları uyardı.

Şen, kasap denetimlerinde; etiket, iş yeri ruhsatı kontrolü, damgasız ürün kontrolü, genel temizlik ve hijyen noktasında denetim yaptıklarını söyledi.

Zabıta işbirliği ile denetimlerin sürekli ve ansızın yapıldığını vurgulayan Yusuf Şen; “Bu konudaki kontrol ve denetimleri önemsiyoruz. Denetimlerimiz aniden ve zamansız olarak yapılıyor. Hem hijyenik açıdan, hem de prosedüre uyulması açısından denetimlerimizi rutin bir şekilde yapıyoruz. Kasaplarımızın sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını, alınan kararlarla ilgili hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” dedi.

“Bu bilinci denetim tedbiri olarak değil, insanlık ve sağlık adına ortaya koymalıyız” diyen Şen, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sağlıklı yaşam ve temiz çevre bilinci en büyük hedefimiz olmalı. Amacımız tüm zaman ve mekânlarda en iyi hizmetin sunularak sağlıklı gıda tüketiminin sağlanmasıdır” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.