SUGESAM’da mühendis hatası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Haz 2017 / Cum 17:07
/ 20.090 Kez Okundu
| |

Ocak ayında açılışı yapılan Oylat’taki Su ile Gelen Sağlık Hizmetleri Merkezi (SUGESAM), mühendislik hatası nedeniyle Ramazan ayında tadilata girdi. Her odada küçük bir aspiratörle buharı dışarı atmaya çalışan sistem yeterli olmayınca; tüm binaya havalandırma sistemi yeniden kuruluyor.

2015 yılının Ekim ayında yapımına başlanan SUGESAM binası, 2017 yılının ilk aylarında hizmet vermeye başlamıştı. BEBKA destekli SUGESAM projesinin resmi açılışı Ocak ayında Vali İzzettin Küçük’ün de katılımıyla gerçekleştirilmişti. 
 

MÜHENDİSLİK HATASI
Oylat’ın şifalı sularının, saunalar, buhar odaları, terapi jakuzileri, masaj odaları, dinlenme mekanları, özel odalar ve modern hamam hizmetinin sunulduğu SUGESAM’da mühendislik hatası sonradan ortaya çıktı. 


YENİDEN HAVALANDIRMA KURULUYOR


Binanın yapılışında her odaya küçük bir aspiratör konularak içerideki buharın atılmaya çalışılması sonrası sistemin yetersizliği ortaya çıktı ve yeni bir havalandırma sistemi kurulmasına karar verildi. 
 

OYLAT AŞ ÖDEYECEK


SUGESAM Ramazan ayı dolayısıyla tadilata girerken; odalara havalandırma sistemi de kurulmaya başlandı. Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olan ve sadece 4 ay önce açılan merkezdeki mühendislik hatasının bedelini Oylat AŞ ödeyecek.

inegolonline.com/ haber_diger/862017-145747_135845.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.