Süleymaniye Mahallesi’ne Yeni Otopark

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süleymaniye Mahallesi’ne Yeni Otopark
14 Nis 2016 / Per 16:53
/ 336 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokakta yapımı tamamlanan 41 araçlık otoparkı vatandaşların hizmetine sundu.

Süleymaniye Mahallesi Kumru sokakta yapımı tamamlanan 41 araçlık otoparkta incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Bugün Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokakta bulunan otopark alanı uygulamamızın açılışını yapmak üzere buradayız. 2400 metrekare toplam alana sahip olan otoparkımız 41 araç kapasiteli olarak düzenlenmiştir. Otoparkımızın yapımına ilave olarak Kumru sokakta bulunan mevcut asfalt kaldırılıp üzerine parke döşenmiştir. Buna ilave olarak otopark alanının ve yolun zeminini sağlamlaştırmak için 45 metreküp beton atılmıştır. Otopark çalışmamızın belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 69 bin TL’dir” dedi.

Kansu; “İnşallah burası nezih bir ortam olacak. Mahalle otoparklarını şehrimizin her yerine yaymak için uğraş veriyoruz. Şu an uygulama çalışmaları devam eden yerlerimiz var. İnşallah o yerleri de ilerleyen dönemlerde hizmete açacağız. Son olarak otopark alanımızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.