Suriyelilerin kavgası sonrası MHP’li Uğur Bayram’dan açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Suriyelilerin kavgası sonrası MHP’li Uğur Bayram’dan açıklama
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Haz 2024 / Per 19:12
1 dk okuma / 7.349 Kez Okundu
| | |

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Suriyelilerin dün gece gerçekleştirdiği kavganın ardından bir açıklama yaptı. Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi'nin sığınmacılar konusunda tutunduğu politikanın net olduğunu belirtti.

 

Uğur Bayram, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Suriyeli sığınmacıların gönüllü, güvenli ve onurlu geri dönüşlerinin sağlanması gerektiği yönündeki açıklamalarını hatırlatarak, düzensiz göçün önlenmesi ve Geri Kabul Anlaşması'nın sonlandırılması gerektiğini vurguladı. Bayram, "Ülkemizin demografik yapısını bozacak her türlü girişimin karşısındayız. Düzensiz göç şehirlerimiz için tehlike oluşturuyorsa her türlü tedbirin alınması taraftarıyız," dedi.

İNEGÖL'DE YAŞANAN OLAYLAR

Bayram, önceki gün İnegöl'de iki grup Suriyelinin kavga etmesinin, meselenin ne kadar ciddi boyutlara ulaştığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak şehrimizde bu tür görüntülerin istenmediğini ifade etti. "Korkumuz, şehrini seven İnegöllülerin bu tür taşkınlıklara karşılık vermesi ve toplumsal olayların patlak vermesidir," diyen Bayram, İnegöl halkının sabırlı olduğunu ancak bu tür taşkınlıklara tepkisiz kalmayacağını söyledi.

EMNİYET BİRİMLERİNE DESTEK

Bayram, emniyet birimlerinin çabalarını takdir ettiklerini ve onlara kolaylık dilediklerini belirtti. MHP İnegöl İlçe Başkanlığı olarak, düzensiz göç meselesinin bir an önce çözülmesini ve toplumsal huzurun bozulmamasını temenni ettiklerini ifade etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Csengun / 13 Haz 2024 / Per 21:49
O zaman geri kabul anlaşması yapan ortaginiza destek olmayacaksin.Soylem başka icraat başka.