Taban: “El birliği ile çalışacağız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taban: “El birliği ile çalışacağız”
09 Oca 2018 / Sal 15:50
/ 435 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Taban, Erzurumlular Derneği yönetimi ile İnegöl’de faaliyet gösteren sürücü kurslarının temsilc ilerini ağırladı.
İlk ziyaret Erzurumlular Derneği tarafından yapıldı. Dernek Başkanı Ali Toprak ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Toprak, Alper Taban’a yeni görevinin hayırlı olması d ileklerini iletti. Toprak, “Bizler İnegöl Erzurumlular Derneği olarak üzerimize düşen her vazifeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.
Alper Taban’a ikinci ziyaret ise İnegöl’de faaliyet gösteren sürücü kursu işletmec ileri tarafından gerçekleştirildi. İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik’in de katıldığı ziyarette, sürücü kursu temsilc ileri Alper Taban’a hayırlı olsun d ileklerini iletti.
Taban, “Burada hemşer ilerimizi gördükçe mutlu oluyoruz. Çünkü tek başınıza koca bir sıfırsınız ama bu şehirde yaşayan tüm kesimlerle beraber bir değer ifade ediyorsunuz. Onun için öncelikle ben bu ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti, mutluluğu ifade etmek istedim. Bizler el birliği ile çalışacağız. Buraları kiş ilerin, şahısların kendi başlarına çekip çevireceği alanlar değil. Ortak aklı kullanacağımızı her ortamda söylemeye çalıştık. Eleştir ilere açık olduğumuzu ifade ediyorum. Görevimizin son anına kadar inşallah İnegöl’ümüzü en güzel yerlere getirmek hedefimiz. Bunun için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.