Taban; tebrikleri toplu kabul edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taban; tebrikleri toplu kabul edecek
#İnegöl | Haber Merkezi
03 May 2019 / Cum 12:32
/ 673 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda başkan seçilmesinden tebrik ziyaretlerine son vermek için toplu tebrik kabul programı düzenleyecek.

4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek program için, Taban yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Öncelikle 31 Mart mahalli idareler seçimi sonrası gönülden bağlı olduğumuz İnegöl'e Belediye Başkanı seçilmem dolayısıyla şahsıma göstermiş olduğunuz tebrik ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Sizin de takdir edeceğiniz üzere vakit hizmet vakti. Vakit İnegöl vakti. Yaşamaktan mutluluk duyacağımız bir şehir için dur durak bilmeden çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bu amaçla daha önce iki günlük toplu tebrik kabulü gerçekleştirmiştik. Ancak ziyaret yoğunluğunun sürmesi nedeniyle tebrik ziyaretlerini Cumartesi günü Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde ikinci bir toplu kabul ile alacağım.

Bu kabulün ardından tebrik amaçlı randevu veremeyeceğimizi üzülerek belirtmek isterim. Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.