Taban’dan Belediyespor Maçlarına Davet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taban’dan Belediyespor Maçlarına Davet
16 Kas 2017 / Per 18:41
/ 3.086 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediyespor takımlarının bu hafta oynayacağı karşılaşmalar öncesi yaptığı açıklamada tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

2017-2018 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli iki maça çıkmaya hazırlanıyor. Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ve Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Serra Sünger Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İnegöl’de oynanacak iki karşılaşmaya da ilçemizdeki sporseverleri davet etti.

Hafta sonu spor şöleninin yaşanacağı İnegöl’de, ilk olarak 18 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da Voleybol Erkekler 2.liginde yer alan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Temsilcimiz ligin 6. haftasında İnegöl Spor Salonunda Genç Ufuk takımını konuk edecek. Aynı gün saat 18.30’da ise Basketbol 2.liginde mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin 6. haftasında Yeniceköy Spor Salonunda Kepez Belediye takımını konuk edecek.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR
Belediyespor takımlarının oynayacağı zorlu müsabakalar öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “ Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. 3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Her takım birbirini yenecek güçte. Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır sloganına yakışır şekilde davranmaya çalışıyoruz. Salon sporlarına olan ilgiyi arttırmaya çalışıyoruz. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” şeklinde konuştu.

VOLEYBOL 2. LİGİNDE RAKİP GENÇ UFUK
Bu hafta ilk olarak Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Taban; “Voleybol Erkekler 2. liginde 2. grupta mücadele eden takımımız altyapı oyuncularından kurulu bir takım. Şu ana kadar çok iyi gidiyoruz. Ligde adeta fırtına gibi esiyoruz. Grupta 4 galibiyet 1 mağlubiyetimiz var. Takımımız bildiğiniz üzere ligde ilk mağlubiyetini deplasmanda İstanbul BBSK takımı karşısında aldı. Bu hafta bu maçın telafisini mutlaka yapacağız. Gelişim takımımızın ligde iyi işler başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Genç Ufukta geçen hafta kendi sahasında Maliye İhtisas takımına 3-0 mağlup oldu. Genç Ufuk, bu yenilginin telafisini yapmak isteyecek. Biz ise mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. 18 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da İnegöl Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.

BASKETBOLDA RAKİP KEPEZ BELEDİYE
Basketbolda Serra Sünger İnegöl Belediyespor takımının Yeniceköy Spor salonunda sahaya çıkacağını belirten Taban; “Grubumuzda güçlü ve bir o kadar da dişe diş mücadele eden takımlar var. Lig uzun bir maraton. Genç bir kadroya sahibiz. Gelişime açık bir takımız. Ligde her şeyi yapabilecek bir takıma sahibiz. Takımımız geçen hafta deplasmanda Haliliye Belediye ile oynadığı maçtan 76-69 mağlup ayrıldı. Çok iyi maçlar çıkardığımıza inanıyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Skorer oyuncularımız ile ligde üst sıralara geleceğimize yürekten inanıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Kepez Belediye takımını konuk edeceğiz. Kepez Belediye geçen hafta kendi sahasında Bilecik Belediyesine 91-61 mağlup oldu. Zor bir maç bizi bekliyor. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız. 18 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Taban son olarak; “Hafta sonu oynanacak olan bu önemli karşılaşmalara tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Basketbol ve Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.