Taban’dan nostaljik tren projesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taban’dan nostaljik tren projesi
21 Şub 2019 / Per 18:17
/ 18.756 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban katıldığı radyo programında proje seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Taban radyo programında yaptığı açıklamada “Biz 10 ayrı başlık açtık. Şehirleşme ve kent estetiği bu başlıklardan biri. Ekonomi ikinci başlığımız. Bu da bizim için önemli bir konu. Çevre ile ilgili projelerimiz olacak. Yine Akıllı Kent, akıllı şehircilik konularını önemsiyorum. Bisiklet kullanımını teşvik edecek çalışmalarımız olacak.” dedi

NOSTAJİK TREN PROJESİ

İnegöl’de nostaljik tren hayal ettiğini ifade eden Taban “ Yine şehrimizde bir nostaljik tren hayal ediyoruz. Şehir içi ulaşımdaki konforun arttırılması, daha ekonomik ve kısa mesafeli mekik hatlar oluşturmak istiyoruz. Eğitim ve spor ayrı bir başlığımız. Butik bir Üniversitenin şehrimize kazandırılmasından, beraberinde standart olarak yaptığımız burs yardımlarının arttırılması ve ortaöğretime kadar indirilmesine kadar çalışmalarımız olacak. Yeni bir spor kompleksi kazandırmak istiyoruz. Bunu da önemsiyorum. Kültür sanatta da yeni bir kültür sanat merkezi hayata geçirmek istiyoruz. Şuanda Beşinci Mevsim var ama yeterli değil. Yine vatandaşlarımızın beklediği çalışmalarımızdan biri TOKİ. Bunu da hayata geçirmek istiyoruz. Millet Bahçeleri, seyir kulesi gibi çalışmalarımız olacak.” İfadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.