Tacikistanlı Kadın İnegöl'de Mobilyacıları Dolandırdı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tacikistanlı Kadın İnegöl'de Mobilyacıları Dolandırdı!
#İnegöl | Haber Merkezi
27 May 2024 / Pzt 12:51
/ 45.524 Kez Okundu
| |

Tacikistan'dan İnegöl'e mobilya siparişi veren Nazokat Kabilova, aldığı malların parasını ödemeden ortadan kayboldu. 9 ay boyunca oyaladığı mobilyacılardan Mehmet Ali İpek, alacağını tahsil etmek için Tacikistan'a gitse de orada dolandırıldığını öğrendi.

KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİYLE DOLANDIRICILIK

Kobilova, kendisini "Noza" olarak tanıtarak İnegöl'deki Mobilyum'da bazı firmalardan mobilya, koltuk ve aksesuar siparişleri verdi. Siparişleri kapıda ödeme seçeneği ile satın aldı ve ürünler TIR'la Tacikistan'a gönderilecekti. Teslimattan sonra ödeme TIR şoförüne verilecekti.

9 AY OYALANMA VE TACİKİSTAN'DA TEHDİT

İpek Home Concept'ten 41 bin dolar tutarında mobilya gönderen Mehmet Ali İpek, 9 ay boyunca parasını alamadı. Sürekli bahaneler uyduran Kobilova, son zamanlarda telefonlara da çıkmayınca İpek, soluğu Tacikistan'da aldı.

Tacikistan'da 4DEVOR firmasına giden İpek, Kobilova'dan parasını talep etti. Ancak Kobilova, İpek'i hakaret ve tehdit ederek mağazadan uzaklaştırdı.

ZİMMETİNE GEÇİRİLEN PARALAR

Daha sonra ortaya çıkan bilgilere göre, 4DEVOR firması İnegöl'den alınan mobilyaların parasını Kobilova'ya ödemiş. Kobilova ise bu paraları İnegöl'e göndermeyip zimmetine geçirmiş.

TACİKİSTAN'DA MAHKEMELİK DURUM

Yaşadığı olayı anlatan İpek, Kobilova'nın 4DEVOR'u da dolandırdığını ve şuan mahkemelik olduklarını öğrendiğini söyledi. Kobilova'nın Türkiye'ye göndermek üzere verilen parayla Tacikistan'da ev ve araba aldığı da ortaya çıktı.

İNEGÖL'DE YENİ AVLAR PEŞİNDE

İpek, avukatları aracılığı ile resmi işlemlere başladıklarını ve bu olayın sadece kendi firmaları ile alakalı olmadığını, başka firmaların da Kobilova tarafından dolandırıldığını söyledi. İpek, Kobilova'nın İnegöl'de Mobilyum'da gezip yeni avlar aradığı konusunda da uyarıda bulundu.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.