Tahtaköpru'da Geleneksel İftar Coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tahtaköpru'da Geleneksel İftar Coşkusu
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2024 / Pzt 13:04
/ 7.522 Kez Okundu
| |

Tahtaköpru mahallesinde mahalle esnafının katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftara bu yıl yaklaşık 2000 kişi katıldı. Mehter takımı gösterisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programının yer aldığı iftar programında oruçlar hep birlikte açıldı.

Tahtaköpru mahallesinde mahalle esnafının katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftara yaklaşık 2000 kişi katıldı.

 

Tahtaköpru mahallesinde mahalle esnafının katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftar programına bu yıl yaklaşık 2000 kişi katıldı. 5. kez düzenlenen iftar programında mehter takımı gösterisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programı yer aldı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
Bu yıl 5. kez düzenlenen iftar programına ilgi yoğun oldu. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı programda mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programının ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

EŞREF YİĞİT: "KATILIMDAN MEMNUNUZ"

Program sonrası konuşan Tahtaköpru eski belediye başkanı Eşref Yiğit, bu yıl 5. kez düzenledikleri iftar programına katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yiğit, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine sevgi, saygı ve hayırlar getirmesini temenni ederek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.