Tahtaköprüde Şampiyon Hasanpaşa köyü oldu.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tahtaköprüde Şampiyon Hasanpaşa köyü oldu.
20 Tem, 2015 / Pzt 13:00
/ 25.064 Kez Okundu
| |

Köyler Arası 2.Tahtaköprü Halı Saha Futbol Turnuvasını kazanan takım final karşılaşmasında K.Yenice köyünü 2-1 yenen Hasanpaşa Köyü futbol takımı oldu.

Düzenlenen halı saha turnuvasında, turnuva boyunca hiçbir taşkınlığın yaşanmaması sporculuları ve sporseverleri memnun ederken karşılaşmaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Final karşılaşması sonrası turnuvanın en centilmen takımı ödülü maden köyüne verildi.

Çekişmeli geçmesi beklenen final mücadelesinde Hasanpaşa Köyü, K.Yenice köyünü 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın ardından sporculara madalyaları İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş ve Tahtaköprü Belediye başkanı Eşref Yiğit tarafından verildi. Turnuva organizatörü Nihat Tunca ve Nurettin Uslu “ilkini geçen sene düzenledikleri köyler arası futbol turnuvasını gelenekselleştirmek adına her sene yapmak istiyoruz. Sporcu arkadaşlarımızdan daha önce yapılan turnuvalardaki gerginliklerin çıkmaması adına özel olarak ricada bulundum. Kendileri de bu konuda hassasiyet gösterdiler hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Maç sonunda Tahtaköprü Belediye başkanı Eşref Yiğit yaptığı konuşmada “Turnuvamızı izlemeye gelen herkese hoş geldiniz diyorum. Bu bir futbol müsabakası, kardeşliği doya doya yaşadığımıza inanıyorum. Müsabakaların her zaman kazananı ve kaybedeni vardır, ama bu akşam burada kaybedeni yok, turnuvamıza katılan 17 takım kazandı. Ben hepsini cani gönülden kutluyorum ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Diğer zamanlarda yapacağımız turnuvalara, bütün takımları bekliyorum.” Dedi.

Kupa töreni öncesi İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı konuşmada “Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu akşam ilçe başkanımız, Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve meclis üyelerimizle Tahta köprü beldemize teravih namazı kılmaya geldik. Futbol turnuvası final maçı olduğunu bilmiyorduk. Belediye başkanımız Eşref Yiğit bizleri teravih namazı sonrası turnuva maçını izlemeye ve kupa törenine katılmamız için bizleri davet etti. Bizde kalabalığı görünce, maça olan ilgi dikkatimizi çekti. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında gördüğüm ateşli taraftarları Hasanpaşa, K,Yenice maçı finalinde gördüm. Turnuvada emeği geçen Tahtaköprü Belediye başkanımız Eşref Yiğite, Turnuva komitesinde görevli Nihat Tunca ve Nurettin Uslu’ya, emeği geçenlere, ayrıca karakol komutanımıza ve jandarma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Futbol biraz agresif bir spor, taraftarlar arasında hafif bir elektriklenme olmasına rağmen, sağ olsun sahadaki arkadaşlar özellikle bir sıkıntı olmaması için gayret gösterdiler. Bu turnuvalar bitmez, Allah ömür verirse önümüzdeki yılda düzenlenecek. Nihayet bizler aynı ilçenin, farklı köylerinin mahalleleriyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozacak söylem ve hareketlerde bulunmamalıyız. Sizlerde bunu burada temin ettiniz. Bu akşam Hasanpaşa köyü şampiyon oldu. Her iki takımda güzel oynadı. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan turnuvaya daha fazla takımın katılımını bekliyoruz. Önemli olan birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesidir. Şimdiden hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.