Talha Temur Han’la yola devam

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Talha Temur Han’la yola devam
28 Haz 2018 / Per 13:39
/ 4.235 Kez Okundu
| |

Mobiliyum AVM’de mevut başkan Talha Temur Han güven tazeledi.

Mobiliyum AVM yan kısmında bulunan otelin toplantı salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısında yoğun katılım gerçekleşti.
Gerçekleşen genel kurulda, 2018 yılı ve 3 yıl olmak üzere yönetim kurulu Başkanlığına oy çokluğu ile Talha Temur Han ve yönetim kurulu yeniden seçildi.
Gerçekleşen genel kurulda AVM  kapı giriş ve çıkışlarının düzenlenmesi, AVM ortak alanlarında üst katlara erişim için asansör yapılması ve kooperatifin ihtiyaçları ölçüsünde arsa alınmasına, alınacak arsanın mevki ve azami m2 fiyatlarının belirlenmesi görüşüldü.

GELECEK 3 YIL DAHA VERİMLİ GEÇECEK
Oylama sonrası konuşan Başkan Talha Temur Han:
“Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a Mobiliyum AVM’nin B Etap çalışmalarında maddi manevi göstermiş olduğu destekten ötürü, MobiliyumAVM’de yer alan çalışma arkadaşlarıma ve bir önceki yönetim kurulunda ki çalışma arkadaşlarıma ve en önemli destekçilerimiz Mobiliyum AVM Üyelerine tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Başkan Talha Temur Han, 2018 yılında tüm dertlerinden arınmış olan Mobiliyum’un, bundan sonraki süreçlerde; Mobiliyum AVM’nin tanıtımı, Mobiliyum Akademinin eğitimleri ve Ur-Ge yurt dışı projelerine odaklanarak daha verimli bir 3 yıl geçireceklerini ifade etti.
 
YENİ YÖNETİM
Yeni Yönetim kadrosunda şu isimler yer aldı:
Başkan Yardımcısı Haldun Çağlayan (Mobipa AŞ)  Yönetim Kurulu üyeleri:
Bilal Âdemoğlu(Voiz Mobilya), Taner Mollaer(Eral Aksesuar), Yusuf Seçkin(Sancrea Sandalye) , Ömer Baydar (Lenova Koltuk) ve Osman Kenar’(Polox Mobilya)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.