Talha Timur Han tekrar aday

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Talha Timur Han tekrar aday
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Haz 2021 / Çar 20:13
/ 3.821 Kez Okundu
| |

18 Haziran Cuma günü gerçekleşecek olan Mobiliyum Genel Kurulu’nda mevcut başkan Talha Timur Han tekrar aday olduğunu açıkladı.

Yönetime geldikleri tarihten itibaren verdikleri sözlerin %90'nını gerçekleştirdiklerini belirten Talha Timur Han "Göreve geldiğimiz süre boyunca; iyisiyle ve kötüsüyle devralmış olduğumuz görevi önce Rabbimizin, akabinde sizlerin de desteği ile bugünlere kadar getirdik. Bu süreç içerisinde sizlere vermiş olduğumuz sözlerin %90’nını yerine getirmenin şükrünü, Şahsım ve Yönetim Kurulum olarak dile getirmekteyiz. "

TEKRAR ADAYIM

Tekrar aday olduğunu belirten Talha Timur Han "18 Haziran Cuma günü Saat 17.00‘da  Morrian Hotel’de gerçekleştirilecek olan Mobiliyum Genel Kurul Seçiminde, Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanlığına sizlerin de teveccühü ile tekrar aday olduğumu belirtmek isterim. Değer kattığımız Mobiliyum AVM’mize yeni değerler katmak, sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğimizin devam etmesi adına sizlerin de 18 Haziran Cuma günü Saat 17.00‘de Mobiliyum AVM’mize sahip çıkmanızı ve desteklerinizi beklemekteyiz." dedi.

B ETABINI BİTİRMİŞTİ

Talha Timur Han göreve geldiğinde bankalara olan borçları kapatmış ve yarım kalan B Etabını bitirmişti.

MOBİLİYUM ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Talha Timur Han yönetimi son dönemlerde Elazığ depremi sonrası depremzedelere yaptığı mobilya yardımları ve ulusal televizyon kanallarına yaptığı reklam çalışmaları Mobiliyum marka değerini yükseltmeyi başarmıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.