Tapu Müdürü Kaplan’dan Aktaş’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tapu Müdürü Kaplan’dan Aktaş’a Ziyaret
10 Ağu 2017 / Per 19:13
/ 24.669 Kez Okundu
| |

Kısa bir süre önce İnegöl Tapu Müdürlüğü görevine atanan Şenol Kaplan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl’de 6 yıl görev yapan Tapu Müdürü Kadir Kara’nın Kırklareli İl Tapu Müdürlüğü’ne atanmasının ardından Eskişehir Seyitgazi Tapu Müdürlüğü görevini sürdüren Şenol Kaplan’da İnegöl Tapu Müdürlüğü’ne atanmıştı. Kısa bir süre önce İnegöl’deki görevine başlayan Şenol Kaplan, bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Şenol Kaplan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kendisini kabul ettiği için teşekkür etti. İnegöl’ün tapu anlamında oldukça aktif bir şehir olduğunu kaydeden Kaplan, bu alanda en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Şenol Kaplan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Aktaş, İnegöl’ün 256 bin nüfusu ve ticaret potansiyeliyle oldukça hareketli bir şehir olduğunu dile getirerek “Şehrimiz her alanda olduğu gibi tapu işlerinde de oldukça yoğun. Bunu dönem dönem yaptığımız ziyaretlerle ve aldığımız bilgilerle biz de görüyoruz. Ben yeni Müdürümüze şehrimize hoş geldiniz derken, ayrıca yeni görevinde de başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret ederek gösterdiği nezaketten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.