Taraftarla gelmedim taraftarla gitmem

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taraftarla gelmedim taraftarla gitmem
 :
/ 109 Kez Okundu
| |

Nazilli Belediyespor maçı sonrası taraftardan gelen tepkileri yanlış bulduğunu söyleyen İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, taraftarların yaptığını doğru bulmadığını söyledi.

PES ETMEYECEĞİZ

Üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Şaban Yıldırım  “Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. 1.lik hedefimizden 1 adım daha uzaklaşmış olduk. Matematiksel olarak şansımız bitmeden pes etmeyeceğiz ancak rakiplerimizden geriye düştüğümüzde gerçek. Bugün iyi oynamadık. 2. yarı tepki gösterdik ama yetmedi. Üzgünüz ve önümüzdeki maçlarımızda sorunlarımızı tespit ederek onların üzerinde çalışacağız” dedi.

MAZERETİMİZ YOK

Sakatlıkları mazeret olarak kabul etmediğini belirten Yıldırım, “Yedek bekleyen arkadaşlarımız kendilerine şan gelmesi için bekliyor. Bizim hiçbir mazeretimiz yok. İyi oynamadık ve yenildik. Mağlubiyetle ilgili bir mazeretimiz yok” şeklinde konuştu.

TARAFTARLA GELMEDİM, TARAFTARLA GİTMEM

Son haftalarda yaşanan form düşüklüğünün çözümünü aradıklarını belirten Yıldırım, “Bunu çözmek için çalışıyoruz. Taraftarların üzgün olduğunu düşünüyorum ama ben buraya taraftarla gelmedim taraftarla da gitmem. Duygusal hareket etmek kimseye fayda sağlamaz bize zarar verir” ifadeleri ile taraftara göndermede bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.