Tatlıoğlu; şehrin dinamikleri il talebini dile getirmeleri gerekiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2021 / Cum 16:40
/ 10.911 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsmail Tatlıoğlu İnegöl’ün il olma konusuna destek verdiklerini ama şehrin dinamiklerinin bu isteği dile getirmesi ve istemesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İsmail Tatlıoğlu bugün İnegöl’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ziyarette İnegöl’ün il olması konusu hakkında sorulan soruya cevap verdi. Tatlıoğlu İnegöl il olmak istiyorsa şehrin dinamikleri bu isteği dile getirmeleri gerektiğini söyledi.

SAMİMİYET GEREKİYOR
İsmail Tatlıoğlu İnegöl’ün il olması gerektiği söyleminin samimiyet gerektiğini ifade ederek “İnegöl’ün il olma talebi varsa biz oradayız. Bugün Cumhur ittifakının elini tutan yok getirsinler imzayı atalım. Normalde bize ihtiyaçları yok ama getirsinler biz yine imzalayalım. İnegöl’de AK Parti çok güçlü, siyasette de güçlü bir ilçe hemen getirsinler tam katılımla destekleyelim. Ama öyle 2023’ten sonra olsun rakamlarına girersek bu iş olmaz samimiyetten uzak olur. “ dedi.

DİNAMİKLER HAREKETE GEÇMESİ LAZIM
İnegöl’ün dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini söyleyen Tatlıoğlu “İnegöl’ü bugün yönetenler bugün bu teklifi yaptırtacaklar. Burada da İnegöllülere görev düşüyor.  İnegöl’de Ticaret Odası, Ziraat Odası, Esnaf Odaları, sendikaları ile Belediye Başbakanı ile Büyükşehir Belediye Başkanıyla, Milletvekili ile biz il olmak istiyoruz diyecek. Top İnegöl’de bu talebi dile getirecekler.  Siyaset samimiyet işidir.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.