Tebrikler öğrenciler, teşekkürler hocam

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tebrikler öğrenciler, teşekkürler hocam
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Ara 2019 / Cum 18:52
/ 7.766 Kez Okundu
| |

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-C sınıfı öğrencileri bugün başlattığı küfür etme ağzını kirletme kampanyası ile takdir topladı.

Son yıllarda öğrencilerin ağızlarından düşürmediği argo cümlelere dikkat çekmek ve argo kullanımının önüne geçmek isteyen Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-C sınıfı “öğrencileri küfür etme ağzını kirletme” kampanyası takdir topladı.

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Fatma Doğlar Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugün 9/C sınıfının önderliğinde harika bir çalışma başlattık okulumuzda. Küfür etme ağzını kirletme sloganı ile başlattığımız bu proje ahlaklı nesiller yetiştirme adına çok önemli. Biz # Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak diyoruz ki küfür kimseye yakışmıyor. Ama en çokta asalet, nezaket ve zarafet timsali olan kadınlara yakışmıyor. O halde küfür etmiyor, argo konuşmuyor ve konuşanları kibar bir dille uyarıyoruz. Bu güzel etkinlik sebebiyle tüm 9 /C sınıfını kutluyor güzel kızlarımın gözlerinden öpüyorum.” İfadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.