Tecrübeli Eldiven Takımında Kaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tecrübeli Eldiven Takımında Kaldı
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Tem, 2019 / Per 18:50
/ 841 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz sezon Karadeniz Güvenspor’a transfer olan ve takımının 1.Amatör kümede şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Gencer Genç 2019-2020 sezonu için de takımıyla anlaşma sağladı.

Karadeniz Güvenspor tesislerinde düzenlenen imza törenine sportif direktör Sadullah Kaldırım katıldı. Kaldırım imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada “Karadeniz Güvenspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Öncelikle tecrübeli oyuncularımızla takımın iskeletini oluşturup, genç kardeşlerimizi takımın iskeleti içinde olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımın içinde Ağabeylik ve önderlik yapabilecek tecrübeli oyuncularımızla anlaşmaya önem veriyoruz. Geçtiğimiz sezon camiamıza büyük mutluluk yaşattılar. Gencer kardeşimizle yeniden anlaştık. Kendisinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki tarafa da anlaşma hayırlı olsun” dedi.
 
1982 Doğumlu tecrübeli kaleci Gencer Genç Futbola Şükraniyesporda başladı. Gencer Genç sırasıyla Tirilyespor, Kazımpaşa Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş., B.Mustafa Kemalpaşa Spor, Bursa Tütünspor, Soğukkuyu Spor, Hamitlerspor, Atıcılar Gençlikspor ve Millet Mahallesi formasını giydi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.