Tek dönem, maaşsız vekil adayı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tek dönem, maaşsız vekil adayı
03 May 2018 / Per 23:02
/ 20.162 Kez Okundu
| |

Mobilyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, AK Parti Bursa 2.bölge milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Han, tek dönem için milletvekili olmayı planladığını ve maaşını öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyledi.

TALHA TEMUR HAN KİMDİR?

1971 yılında doğdu.  İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl’de tamamlamasının ardından lisans eğitimini Ankara Gazi Üniversitesinde tamamlayarak mezun oldu. 1992 – 2010 yılları arasında ölçekli bir firmada 18 yıl süresince Genel Müdürlük Görevinde bulundu. 2010 Yılı Mart ayında ise İnegöl’de Mobilya üretim konusu üzerine 20.000 m2’lik tesiste klasik üretim anlayışından çıkarılmış günümüzün modern üretim tekniklerinin uygulandığı tesisi kurmuştur. Şirket bünyesinde 135 kişiye istihdam sağlamaktadır. Liderliğini yürüttüğü şirketine birçok uluslararası ödül kazandırmıştır.

2007-2008 yılları arasında İnegölspor’da yöneticilik yapmıştır.

2016 yılında bünyesinde 200 üretici üyenin bulunduğu Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi olan Mobiliyum İnegöl Mobilya AVM kooperatifi yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş olup halen görevine devam etmektedir.  Türkiye’de bir ilk olan mobilya konusunda eğitim veren Mobiliyum Akademi’yi 2017 yılında kurmuştur. Akademi’nin de aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir. Yıllar içerisinde mobilya ve kişisel gelişim konusunda; masa başı müşteri bulma ve pazar araştırması, geleceği planlamak, strateji yalın yönetim uygulamaları, satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti, zamanı yönetme, sunum ve sunuş teknikleri, TV konukluğu ve röportaj verme teknikleri konularında profesyonel eğitim almıştır.

Sanayici kimliği ile yurtdışında birçok iş forumu ve çalıştayda İnegöl mobilyasının tanıtımı ve sanayileşmesinin gelişmesi için aktif rol almaktadır. Evli, 2 kız ve 2 erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.

TOPLUMSAL REFAH

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talha Temur Han, 27.dönem milletvekilliği aday adayı olmaktan gurur duyduğunu kaydederek; “Bursa’mıza ve ülkemize hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda önermeyi ve gerçekleştirmeyi düşündüğümüzü projelerimiz hazır. Toplumsal barış ve toplumsal refahın sağlanması adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MAAŞIMA DOKUNMAYACAĞIM

Tek dönem milletvekilliği yapacağını aktaran Han; “Vekillik maaşıma dokunmayıp; öğrencilere burs olarak verilmesini sağlayacağım. Rabbimden ve değerli hemşerilerimden destek ve dua bekliyorum” ifadelerini kullandı.

PLAN VE PROJELERİ

AK Parti Bursa 2.bölge milletvekili aday adayı Talha Temur Han, milletvekili olması halinde yapmayı planladıkları ile ilgili olarak; “Bursa’yı yıldız kent yapacağız. Turizmi ile tarımı ile mobilya ve tekstil ve otomotivi tam bir yıldız kent yapacağız. Ayın belirli günlerinde Bursa’mızda halkın dertlerini dinleyeceğiz. Derdi olup gelen bizi bulamayan olmayacak.  İleri teknoloji ve yüksek katma değere dayalı üretim yapılacak. Özellikle mobilya ve sanayi sektöründe Endüstri 4.0 Dijital Dönüşümün iletişim teknolojileri ve ileri seviye yazılım protokollerinin ürün ve süreçler başta olmak üzere tüm sanayi alanlarında kullanılmasını sağlayacağız. Dünya pazarlarına açılma konusunda Tüm networklerimizi kullanacağız. Kurmuş olduğumuz Mobilya Akademi ile tüm Türkiye’de ara eleman kalifiye eleman ve beyaz yakalı personellerimizin endüstri ve teknolojik alanda dijital dönüşümü yakalamış eğitimli personeller yetiştireceğiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.