Tepki Çeken Reklamlar Kaldırıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tepki Çeken Reklamlar Kaldırıldı
07 Nis 2016 / Per 09:16
/ 3.349 Kez Okundu
| |

Ankara mobilya fuarının İnegöl’de yapılan reklamları tepkiye neden oldu.

35. MODEF fuarının kapılarını 5. Nisan tarihinde açmasından 1 gün sonra Ankara’da bulunan mobilya fuarının da açılışı 6 Nisan tarihinde gerçekleşti.

İnegöllü mobilyacılarının ve MODEF fuarının emeklerine konmak isteyen Ankara fuarı yetkilileri bununla yetinmeyip İnegöl’deki bir çok reklam alanına reklam verdiler.

SANAYİDEN TEPKİ GELDİ

İGİAD Eski başkanı Bahadır Bayraktar sosyal medya hesabından tepki göstererek “İnegöl Mobilya Fuarı 2 gün önce başladı. Bugün bakıyorum şehrin giriş ve çıkışlarında, merkezindeki caddelerdeki billboardlarda alay eder gibi Ankara ve İstanbul mobilya fuarlarının reklam afişleri asılmış. Biz mobilya sektörü tam bir yıl bu fuarı bekliyoruz. 3 kuruş menfaat için bu hainlik yapılır mı? Ey yetkililer, belediye, ticaret odası, esnaf odaları, siyasi partiler, dernekler, basın mensupları lütfen bu rezilliğe son verdirin. Çocuğumuzun çocuğumuzun rızkını 3 kuruşa satan her kim veya kimlerse ekmek yediği şehrimize karşı yapılan bu hainliğe göz yummayalım. Ben bir vatandaş olarak bir dahaki mobilya fuarına kadar billboardlara reklam veren firmalara dikkat edip onlardan alış veriş yapmayacağım. Kimse reklam vermesin 1 yıl. Panolar boş kalsın. Bütün hemşerilerimi de bireysel olarak tepki vermeye davet ediyorum. Saygılar “ ifadelerini kullandı.

REKLAMLAR KALDIRILDI

Ankara’daki fuar firmasının İnegöl’deki hazır pazara konma isteğine gösterilen bu tepkiden sonra MODEF başkanı Yavuz Uğurdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada reklamların kaldırıldığını ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.