Tepki yürüyüşüne Kafkas Camiasından destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tepki yürüyüşüne Kafkas Camiasından destek
03 Tem, 2018 / Sal 19:08
/ 2.256 Kez Okundu
| |

Perşembe günü İnegöl’de çocuk tecavüzleri ve cinayetlerin ardından caniliklerin son bulması için gerçekleştirilecek tepki yürüyüşüne Kafkas camiasından destek geldi.

Türkiye'yi yasa boğan çocuk tecavüzleri ve cinayetlerin ardından caniliklerin son bulması için İnegöllü kadınlar "Çocuğuma Dokunma" yürüyüşü düzenleyecek
.
İnegöl Kafkas Folklor ve Gürcü Kültür Derneği’nden yapılan açıklamada Perşembe günü saat 18.00’da başlayacak olan tepki yürüyüşüne tüm STK’ların bu konuya gereken destek vermesi gerektiğini ifade etti.

İnegöl Kafkas Folklor ve Gürcü Kültür Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Nedim Sevim yaptığı açıklamada “Son yıllarda ülke genelinde sıkça duyduğumuz, insanlık dışı olaylardan birisini daha geçtiğimiz günlerde yaşadık. İnsan olmanın gerektirdiği vasıfların hiç birini taşımayan, cani ruhlu bir sapık tarafından, henüz bebek sayılabilecek yaşta olan çocuklarımız, insan olmayan sapığın cinsel istismarı ile karşı karşıya kaldı. Bu vahşi davranış ne yazık ki son yıllarda onlarca, belki de yüzlerce yaşanandan sadece birisi. Bu insanlık dışı muameleye maruz kalan çocuklarımız, bunların bütün izlerini ve ruhlarında oluşturduğu travmayı yaşamları boyunca yaşamakta ve bu ailelerine de yansımaktadır. Nasıl bir insan olduğumuzu artık kafalarımızda sorgular olduk. Bütün bu insanlık dışı davranışlar toplumumuzun geldiği nokta açısından bizleri endişelendirmektedir. Ne yazık ki bu cani ruhlu yaratıkların ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar karşısında hak ettikleri cezaların yeterli olmadığı kanaatini taşımaktayız. Bu konuda başta kanun yapıcı meclis üyeleri olmak üzere ilgili tüm bakanlık, kurum ve kuruluşlara toplumsal bir görev düşmektedir. Bu insanlık dışı davranışların önüne geçilmesi için ve daha da büyümemesi için vakit geçirilmeden kadın cinayetleri, cinsel istismar, tecavüz, mobing ve kadına şiddet konusundaki yasal düzenlemeler yeniden gözden geçirilmeli ve yeniden düzenlenmelidir. Bu konuda Camiamız adına üzerimize vazife düşün her türlü göreve hazırız. Tüm STK’larıda bu konuya Tepki göstermesini arzu ediyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.