Ticaret Köprüsü’nde buluştular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ticaret Köprüsü’nde buluştular
15 Nis 2019 / Pzt 13:07
/ 3.419 Kez Okundu
| |

Marmara ve İç Anadolu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (MARSİFED) bir ilke imza atarak Bursa’da 1. Ticaret Köprüsü Etkinliği düzenledi. MARSİFED tarafından düzenlenen “Ticaret Köprüsü Etkinliği”nin ilki 13 Nisan 2019 Cumartesi günü 13:00 - 17:00 saatleri arasında Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ile dernek üyeleri de toplantıya katılarak, ikili görüşmelerde bulundular.

MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve etkinliğin sponsoru Pera IT Bilişim Teknolojileri Yazılım Geliştirme firması Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Kiremitçi’nin konuşmalarının ardından toplantıya geçildi.
Bursa, Eskişehir, Bilecik TR41 bölgesinde faaliyet gösteren, sanayici ve iş insanları derneklerinin ortak sesi olarak bölgesinde sektörel kalkınma vizyonu geliştirmeyi hedefleyen MARSİFED çatısı altında bulunan BUSİAD, NİLSİAD, GESİAD, ESİAD, ORSİAD, HOSABSİAD, BİSİAD, İGİAD, BUİKAD, BUMİAD ve TÜSİAD dernekleri mensubu iş insanlarının sinerji yaratarak birbirlerini daha yakından tanımalarını ve yeni iş ortaklıklarının önünün açılmasını amaçlayan toplantıya katılan firma temsilcileri karşılıklı ve çapraz eşleşmeler ile firmalarını tanıttılar.
MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “MARSİFED bu etkinliğiyle; satış hacminin oluşturulmasını, pasif üyelik bağlarının aktif sektörel birlikteliklere dönüştürülmesini, yeni fikir ve profesyonel network kazanım sürecinin hızlandırılmasıyla birlikte kısa zamanda sonuç odaklı bir şekilde büyük bir grubun etkileşime geçerek ilişkilerinin güçlendirilmesini hedefliyor” dedi.
İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ise, “Dernek olarak bugüne kadar iş insanlarımıza elimizden geldiğince faydalı çalışmalar yapmak için uğraştık. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bu kapsamda derneğimiz mensubu iş insanlarının bir sinerji yaratarak toplanmaları, bu sayede birbirlerini tanımaları ve birbirlerinin ticari aktivitelerini yakından takip edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Ticaret Köprüsü etkinliğine yüksek bir sayı ile katılım sağladık. Etkinliği düzenleyen MARSİFED Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.