Tiktok'ta ki ahlaksızlıklarını böyle savundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tiktok'ta ki ahlaksızlıklarını böyle savundu
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Ara 2023 / Cmt 12:03
/ 2.982 Kez Okundu
| |

Sosyal medyada son dönemde gündemi sarsan olaylardan biri olan, yatak odalarından canlı yayın yaparak '1 milyon beğenide romantik anım var' diyen çift, polis operasyonuyla birlikte gözaltına alındı. Operasyonda, sosyal medya platformları üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yaptıkları ve pornografik içerikli videolar paylaştıkları iddia edilen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında öne çıkan çift, işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Ancak, yaşanan olay sonrasında çift, tepkiler karşısında bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti. Kadir Baykara, yaptığı açıklamada, "Kazancım halka dokundu. Yayınlardan ortalama 50, 55, 60 bin TL para kazanıyorduk. Şurada zaten yayın oldu. Olayın patlaması yorganın boynuma kadar çekilmesi" şeklinde konuştu.

Açıklamasının devamında Baykara, "Halkımız bunu biraz kötü algıladı. Benim bir romantik anım var, onu yapacağım demiştim. Benden daha beterleri var. Duştada açan var kendini. Normal akım yapıyorduk biz, akım üzerinden çok ilgi gördü. Biz de utandık, ben de utandım. Bana kalırsa açıkçası pişman değilim ama... Ben yine yayınlarıma devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Esra Baykara ise, "Böyle patlayacağımızı da bilmiyorduk. Evimizden aldılar götürdüler bizi. Ben utandım şahsen, eşimi bilemiyorum. Pişmanım, insanların bu şekilde tepkisini göreceğimizi düşünmedim" dedi.

Çift, aylık kazançlarını da açıkladı. Show Haber'e göre, o skandal yayından 10 bin TL kazanan çift, aylık gelirlerinin 50, 55, 60 bin TL arasında olduğunu belirtti. Olayın sosyal medyada geniş yankı bulmasıyla birlikte, bu tür içeriklere karşı toplumsal duyarlılığın artması bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.