Toptancılar sitesi yapılmasını istedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Toptancılar sitesi yapılmasını istedi
10 Oca 2018 / Çar 09:31
/ 4.190 Kez Okundu
| |

Tekrar göreve seçilen Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya İnegöl’e toptancılar sitesi yapılması için Arif Tak’tan destek istedi.

Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya dün gerçekleşen oda seçimlerinde yaptığı konuşmada BESOB Başkanı Arif Tak’tan İnegöl’e toptancılar sitesi yapılmasını istedi.

TOPTANCILAR SİTESİ

Yeni bir proje hakkında destek isteyen İnkaya, “İnegöl’ümüz havzasıyla beraber 600 bin kişilik bir nüfusa sahip. İnsanlar gelip İnegöl’den toptan alışveriş yapıyorlar. İnegöl’e artık bir toptancılar sitesi lazım. Bu bizim gücümüzü aşıyor. Siyasilerden ricam, planlamanıza programınıza alabilirseniz 300 bin kişilik İnegöl’ün yanında 300 bin kişilik havza insanını buraya getirir ve İnegöl ekonomisine katkıda bulunursunuz. Odamızın gücü buna yetmiyor ama Arif Başkanımız öncülüğünde sizlerin de gayretinizle planlamaya almak istiyoruz. Hep beraber İnegöl için gayret gösterelim. Bizler Ahi Hz.’nin kurduğu bir teşkilatız. 15 Temmuz gecesinde bir kaos ortamı varken TV’lerde koca işletmeleri kapatanlar bizim bakkal esnafımız sabaha kadar nöbet tuttu. O gece imtihanı geçtik. Bu ülkenin bakkalı, çaycısı, çorbacısı her gece sabaha kadar nöbet tuttular. Bu ülkenin teminatı olan esnaflara çok ucuz hesap yaparak tercihinizi bu yönde kullanmayın. 1 geceydi… O gece farklı bir şey olsaydı hepimiz kaosun içerisindeydik. Etrafımız hep düşmanla dolu. Bize bizden başka dost yok. O gece parası olan bakkaldan malını aldı, rahatladı. Böyle kaoslarda bize mal verilmez, sigara, yağ, şeker verilmez. Ama esnaf o insanların o gece ihtiyaçları olduğu için kapılarını sonuna kadar açtılar. Allah bir daha bize böyle bir gece yaşatmasın. Tek vatanımız var, hepimiz aynı gemideyiz, batarsak hepimiz batarız, çıkarsak hepimiz çıkarız.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.