Tosuncuk Milyon Dolarların Olduğu Bir Video Paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16 Mar 2018 / Cum 08:58
/ 2.200 Kez Okundu
| |

Uruguay’a kaçan Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın, olay bir paylaşımda bulundu. Milyonlarca doların olduğu video mağdurların büyük tepkisini çekti.

Çiftlik Bank dolandırıcılığında skandallar bitmek bilmiyor. Yayınlanan son videoda, Çiftlik Bank mağdurlarını epey kızdıracak görüntüler yer alıyor. İnsanların sorular sorup videolu cevaplar aldığı sosyal medya platformu Papillion'da bir kullanıcı Mehmet Aydın'a "Paraları eziyor musun, gerçekten sövmeyeceğim, hakkını veriyorsan helal olsun" şeklinde bir soru sordu.

MİLYONLARCA DOLAR VAR

Bu sorunun üzerine Mehmet Aydın'ın daha önce de cevaplar verdiği kendi sayfasından, milyonlarca dolar olduğu düşünülen paraların yer aldığı bir video paylaşıldı.

Mehmet Aydın'ın Papillion'da yayınladığı video şu anda kaldırılmış gözüküyor olsa da, pek çok kişi videoyu çoktan YouTube gibi sosyal mecralara taşıdılar.

TESİSLERİ BASMIŞLARDI

Çiftlik Bank'ın battığının duyuomasının ardından Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi, kamyonlarıyla gelen çiftçiler tarafından basıldı. Alacaklılar dolandırıldıklarını belirterek, tesiste bulunan hayvanlarla zararlarını karşılamak istediler. Jandarmanın devreye girip öfkeli kalabalığı sakinleştirmişti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.