Traktör Devrildi; 1 Kişi Yaralandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Traktör Devrildi; 1 Kişi Yaralandı
 :
/ 1.694 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Hoca köyünde, dün sabah saatlerinde tarla yolunda meydana gelen traktör kazasında, bir kişi yaralandı. Yaşlı sürücü traktörün altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, sabah 08.00 sıralarında traktörü ile evinden çıkarak, köyün yakınındaki tarlasına gitmekte olan 75 yaşındaki Piri Torun, engebeli tarla yoluna geldiği sırada, traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkıp, takla atarak  devrilen traktörden hareket halinde iken, son bir hamle ile  atlayan yaşlı sürücü ölümün eşiğinden döndü.

Kazayı yaralı olarak atlatan Piri Torun, telefonla durumu 112 Acil Servise bildirdi. Kaza yerine ulaşan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen çiftçi Piri Torun, buradaki işlemler sonucunda  tedavi altına alındı.

Ellerinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı adamın genel sağlık durumunun iyi olduğu, jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili başlattıkları tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.