Tüm Türkiye bu fotoğrafla tanımıştı! İnegöl’de ağırlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tüm Türkiye bu fotoğrafla tanımıştı! İnegöl’de ağırlandı
#İnegöl | Haber Merkezi
17 May 2023 / Çar 14:06
/ 3.970 Kez Okundu
| |

İnegöl’de hemşireler haftası nedeniyle sağlık kuruluşlarında sembol hale gelen ve sus işaretini yapan Dilek Tunca İnegöl Devlet Hastanesi’nde ağırlandı.

Hastane koridorlarında aslında herkesin gördüğü 'Sus' işareti yapan hemşire fotoğrafıyla ünlenen Dilek Tunca, adeta bir ikon haline gelmişti.

Dilek Tunca’yı İnegöl Devlet Hastanesi çalışanları ile buluşturan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;
12 Mayıs 2023 Dünya Hemşireler Günü. Saglık ordusunun cefakar neferlerinin günü Cefakar arkadaşlarımızla bugünü hep beraber kutladık. Ve onlara hoş bir sürprizimiz vardı. Çocukluğumuzun hastanelerinde güzel yüzü ile "SUS" işareti yapan nostaljik fotoğrafın sahibi saygıdeğer hanımefendi "Dilek Tunca" İnegöl'de misafirimizdi. O nostaljik anı kendisi ve çalışma arkadaşlarımızla hep beraber tekrar yaşadık. Hastanemizin ve İnegöl'ümüzün güzelliklerini elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık. İnanılmaz güzel duygu ve düşüncelerle uğurladık. Hayatının önemli bir kısmını turizmci olarak geciren ve bu uğurda dünyanın yarısını gezmiş olan misafimizin bizi etkileyen en önemli sözü "Ben İnegöl'ün bu kadar tarihi ve güzelliklerle dolu olduğunu bilmiyordum. Bu işin içinde biri olarak ben bile bilmiyorsam, bu güzellikleri insanlara aktaramamanız sizin büyük eksikliginiz". İnegöl olarak bu konuda ciddi özeleştiri yapmamız gerekiyor. Ve misafirimizin en duygusal dileği "Beni asla unutmayın". Biz de kendisine özel imzalattığımız resmi, müzemizin en değerli yerinde sonsuza dek yaşatacağımızın sözünü verdik. İzmir'den bu özel ve güzel günümüzü bizimle paylaşan Dilek Tunca hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.