’Tüm vatandaşları çatısı altında toplayan bir kurum’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Tüm vatandaşları çatısı altında toplayan bir kurum’
12 Nis 2018 / Per 16:03
/ 960 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Taban, hükümetin yaptığı çalışmalar neticesinde herkesin Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altına girdiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Hakkı Baydar ve Osman Arslan ile birlikte İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret etti. Kurum çalışanlarını ofislerinde ziyaret edip başarılar ve kolaylıklar dileyen Taban, ardından SGK Müdürü Erdal Alğan ile bir araya geldi.

SGK ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ KURUMLARINDAN BİRİ
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Başkan Taban, “Bugün Sosyal Güvenlik Kurumumuzu ziyaret ediyoruz. Müdürümüzü daha önce de farklı sebeplerle ziyaret etmiştik. Kurum olarak ilişkilerimiz noktasında sağ olsun kendileri her zaman bize destek verdiler. Aslında Sosyal Güvenlik Kurumu ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi. Hepimizi ilgilendiren bir kurum. Dolayısıyla bu yönüyle ele alacak olursak herkesin ilişki içerisinde olduğu bir kurum. Malumunuz eski kurumun yapısını göz önüne aldığınız zaman eski çalışma şartları, binaları, fiziki yapıları açısından değerlendirdiğimizde geldiğimiz nokta çok çok iyi bir nokta. İnegöl’ümüz için de güzel bir bina kazandırıldı. Burada en güzel şekilde, en güzel ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet veriliyor. İnegöl’ümüz de Sosyal Güvenlik Kurumu açısından önemli bir bölge. Ekonomisi, ticareti, sanayisi canlı olan bir bölge. Artık Türkiye’de bu şemsiyenin altına girmeyen insan kalmadı. Hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde herkes Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında kapsama altına alınmış oldu. Devletimizin sunmuş olduğu haklardan da herkes istifade edebiliyor. Ben kurum çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

SGK Müdürü Erdal Alğan ise “Belediye Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendisi Alinur Başkanımızdan aldığı görevi en iyi şekilde devam ettiriyor. Ben de Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediyemizle de SGK olarak gerekli iş ve işlemler, mevzuatla ilgili konularda işbirliği içerisinde hareket ederek gereken çalışmaları ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, Başkan Taban SGK Müdürü Alğan’a çiçek takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.