Turgutalp Mahalle Muhtarı Beşir Alıç’ın Acı Günü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turgutalp Mahalle Muhtarı Beşir Alıç’ın Acı Günü
 :
/ 4.862 Kez Okundu
| |

Turgutalp mahallesi Muhtarı Beşir Alıç’ın hanımı vefat etti.

Turgutalp Mahallesi Muhtarı Beşir Alıç’ın eşi 60 yaşındaki Gülseren Alıç, vefat etti. Yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda tedavi gören Alıç, önceki akşam hayata gözlerini yumdu.

Gülseren Alıç’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Göçmen camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı mezarlığına defnedildi. Beşir Alıç cenaze namazında en önde saf tutarken, hayat arkadaşının cenaze namazını yaşlı gözlerle kıldı.

Gülseren Alıç’ın cenaze törenine; İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer, AK Parti eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Murat Gültekin, İTSO Başkanı Metin Anıl, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Kurt, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.