Turgutalp Mahallesi Asfaltlanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turgutalp Mahallesi Asfaltlanıyor
 :
/ 856 Kez Okundu
| |

Asfalt çalışmalarını İnegöl’ün her köşesinde eş zamanlı gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, Turgutalp Mahallesinde yapacağı asfalt çalışmasını başlattı. Çalışma kapsamında 20 mahalleye yaklaşık 6 bin ton asfalt dökülecek.

İnegöl Belediyesi, asfalt eksiği bulunan mahallelerde asfalt çalışması yürütüyor. Turgutalp Mahallesinde başlatılan çalışmayı dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş, encümen üyeleriyle birlikte yerinde inceledi.
 
ASFALT HAVALARIN DURUMUNA GÖRE ATILIYOR
İnceleme sonrasında konuşan Başkan Aktaş: “Yoğun ve seri bir şekilde asfaltlama çalışması devam ediyor. Altyapı çalışmalarının bitmesine paralel olarak bu çalışmaları yapıyoruz. Şuan Turgutalp Mahallemizin 20 sokağında bu çalışma gerçekleştirilecek. Şuan eş zamanlı olarak gece gündüz demeden arkadaşlarımız çalışıyor. Bu çalışma bittikten sonra Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi ve civarına geçilecek. Havaların el verdiği müddetçe, 20 Mahallemizde eksik olarak tespit ettiğimiz yerleri bitirmiş olacağız” dedi.
 
20 SOKAK ASFALTLANACAK
20 Sokağın asfaltlanacağını kaydeden Başkan Aktaş: “Sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımızda yaklaşık olarak 5 bin 670 ton asfalt kullanılacak olup, belediyemize maliyeti 966 bin 168 TL’dir. Allah’ın izniyle daha önceden eksik, aksak kalan yerlerin hepsinin Kasım ayı sonuna kadar bitirmeyi düşünüyoruz. Yatırımlarımızın mahallemize ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.