Türk milleti parayla pulla sınanmaz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türk milleti parayla pulla sınanmaz
14 Ağu 2018 / Sal 19:28
/ 2.297 Kez Okundu
| |

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, Türkiye’ye karşı başlatılan ekonomik savaşta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını ifade ederek, “15 Temmuz gibi bir badireyi canı pahasına atlatmış bir millet parayla pulla sınanamaz.” dedi.

Başkan Hakan Özdemir yaptığı açıklamada;
“Kamuoyunun malumu olduğu üzere, ülkemiz ağır bir ekonomik saldırı altındadır. Şimdiye kadar değişik sahalarda yürüttükleri faaliyetlerle, büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi yolundan alıkoymak için var gücüyle çalışan şer odakları, son çare olarak ekonomimize kast etmiştir. Unuttukları şey şudur ki; 15 Temmuz gibi bir badireyi canı pahasına atlatmış bir millet parayla pulla sınanamaz.”
 
“Bu topraklar için evlatlarını seve seve feda etmiş Yüce Türk Milletinin her ferdi, gerektiğinde son kuruşunu da vatanına feda etmekten bir an dahi tereddüt etmez. Ülkemizin esnafı, zanaatkârı, sanayicisi, binlerce yıllık tarihleri ve atalarından aldıkları terbiye ile kişisel menfaatleri uğruna devletin bekasını hiçe sayacak gafletlere tevessül etmez, çıkarları için vatanlarını satmaz. İşte planların akamete uğrayarak tosladığı duvar bu duvardır.”
 
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, toplumumuzun kenetlenmiş her kesimi gibi, İnegöl Genç İşadamları Derneği de, bu davaya sonuna kadar destek verecek, tüm paydaşları ve bağlı sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile alacağı tedbir ve aksiyonlarla mücadeleyi ara vermeksizin sürdürecektir” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.