Türkiye 7.si İnegöl'den çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye 7.si İnegöl'den çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ara 2022 / Sal 17:23
/ 1.457 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinden 27 kulüp, 315 sporcunun katılım sağladığı İstanbul Tozkoparan olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen Türkiye Kısa Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası kıyasa bir mücadele ile sonlandı. Ortakçı Spor Kulübü sporcusu Ege Özdemir 1500M serbest yarışında Türkiye 7. si oldu.

Yetiştirdiği sporcular ile Türkiye genelinde birçok başarı ve önemli derecelere imza atan Ortakçı Spor Kulübünün Başantrenör’ü Emrah Gürel, Kurulduğumuz 2012 Yılından bugüne tam 10 yıl geçti bu yıllar içersin de katıldığımız tüm müsabakalardan önemli başarılar ile ayrıldık. Katılım sağladığımız Tozkoparan Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen, müsabakalarda sporcumuz Ege ÖZDEMİR 200metre SIRTÜSTÜ, 400M SERBEST, 800M SERBEST ve 1500M SERBEST yarışlarında en kendi en iyi zamanını yüzerek bizleri gururlandırmıştır. 1500 metre Serbest müsabakasında Türkiye 7.si olarak madalya almıştır.  
 
HER GEÇEN GÜN BAŞARILI OLAN SPORCU SAYIMIZ ARTMAKTA.
Yüzmenin önemine dikkat çeken ve ailelere mesaj veren  Alican Ortakçı aldığımız dereceler ile Türkiye´de önemli spor kulüpleri arasında yer aldığını ve 3 farklı branş ile çalışmalara devam ettiklerini. Disiplinli ve özverili çalışmalarımız sayesinde başarı çıtamızı her geçen gün yükseltmeye çalışıyor, hedeflerimizi büyütüyoruz. Amacımız İnegöl için daha çok milli takım sporcuları yetiştirmek. Ayrıca kulübümüz 10 Kasım Atatürk’ü anma yüzme müsabakalarında 2015 doğumlu küçük yaş grubumuz BURSA 2. si, 2014 yaş grubumuz, bireysel yaşlarda tüm katıldıkları branşlarda ilk 3’ de yer alarak bizleri yüzdükleri derecelerle gururlandırmışlardır.
 
LİSANSLI SPORCU OLMAK İSTEYEN SPORCU ADAYLARI İÇİN, BİLGİ VEREN ALİCAN ORTAKÇI;                                                                                                                          
Bahçeşehir koleji ile birlikte düzenlediğimiz yüzme kurslarıyla ilgili bilgi veren ORTAKÇI; Türkiye’nin eğitim konusunda marka yüzü olan Bahçeşehir koleji hem sporcularımıza verdiği destek konusunda, hem de   tesislerinde kulübümüze sağladığı destekle başarılı sporcular yetiştirme adına önemli adımlar atmamıza destek sağlıyor.
Yeni lisanslı sporcular kazandırmak adına yıl boyunca yüzme kursları düzenliyoruz. Yüzme okullarımız şu an devam ediyor. Çocukların hafta sonlarını daha verimli geçirmesini, yüzmeyi öğrenmesini veya geliştirmelerini istediğini belirterek sözlerini tamamladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.