Türkiye 98’incisi Net Akademi’den

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye 98’incisi Net Akademi’den
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Ağu 2021 / Per 15:31
/ 901 Kez Okundu
| |

İnegöl’de standartların dışında öğrenme metotları ile öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlayan Net Akademi açıklanan sınav sonuçlarına göre Türkiye 98’incisi çıkartarak başarı çıtasını iyice yükseltti.

Açıklanan üniversiteye giriş sınavları Net Akademi’nin başarısını bir kez daha tescilledi. Geçmiş yıllarda elde edilen Türkiye derecelerine bir yenisi daha eklenerek Türkiye 98’incisi Net Akademi öğrencileri arasından çıktı. 

Konuyla ilgili konuşan Net Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Güler, “Her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarında İnegöl 1’incileri ve dereceleri Net Akademiden çıktı. Standartların dışında öğretme metotlarımız, bireysel eğitimi benimseyip özel ders şeklinde eğitimlerimiz, öğrenci koçları eşliğinde bütün yıl devamlılık esaslı çalışmalarız sonucunda başarının kaçınılmaz olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda Türkiye 98’inciliğinin yanı sıra İnegöl’de 2020 Eşit Ağırlık ve Sözel, 2019 Sayısal alanlarda da 1’inciler de öğrencilerimiz arasından çıkmıştır. Elde ettiğimiz bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.