Türkiye’nin en iyi mobilyası İnegöl’ün

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Eki 2017 / Cmt 19:45
/ 2.483 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Mobilya Fuarını ziyaret etti. Çavuşoğlu, “İnegöl’de, Türkiye’nin mobilya sektörünü tüm dünyaya tanıtan bir imaj oluştu. Türkiye’nin en iyi mobilyası İnegöl mobilyası” dedi.

Yurt dışı programı dolayısıyla fuarın açılışına katılamayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumartesi günü MODEF EXPO Fuarını ziyaret etti.

 

Beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte stantları gez en Çavuşoğlu, mobilyacı esnafına kolaylıklar diledi.

 

Ziyaretin ardından basın m ensuplarına konuşan Çavuşoğlu, İnegöl mobilyasından övgü dolu sözlerle bahsederek, “Mobilya Fuarımızın bu yıl 38’ncisi düz enl eniyor. Bu vesileyle buradaki arkadaşlarımıza, mobilya sektörünün çalışanlarına, sanayicimize ve mobilyacılarımıza hem iyi dileklerimi iletmek hayırlı işler tem ennisinde bulunmak hem de fuar vesilesiyle g enel durumla alakalı istişare etmek için geldim.”

“İnegöl sadece mobilya üretimiyle değil mobilyanın teşhiri, ambalajı ve tanıtımıyla da çok önemli mesafe kat etti. Adeta Türkiye’nin mobilya sektörünü tüm dünyaya tanıtan bir imaj oluştu İnegöl’de. Sektördeki arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Yapılan her üretim aynı zamanda bir istihdamdır. Yapılan her ihracat ülkemiz için kaynaktır. Bunun için yaptıkları bu üretim, faaliyet, fuar ve ihracatlarının ülke m enfaatleri açısından çok önemli.”

“Geçtiğimiz hafta sonu Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak ifade edil en caddede 100 mobilyacımızın bir araya gelmek suretiyle bir indirim festivali düz enl enmişti. Türkiye’nin en iyi mobilyası İnegöl mobilyası. Bugün itibariyle fuara 70 ayrı ülked en 20 bin ziyaretçi gelmiş durumda” diye konuştu. 

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.