Türkiye’nin En İyisi Şimdi İnegöl’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye’nin En İyisi Şimdi İnegöl’de
03 Şub 2016 / Çar 13:42
/ 1.766 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri olan Okyanus Koleji, şimdi İnegöl’de. Bu okulda yok yok…

Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri olan ve şuan 20 kampüste 82 okulla eğitim öğretim hizmetini sürdüren Okyanus Koleji, şimdi İnegöl’de.

BİNLERCE ÖĞRENCİYİ GELECEĞE HAZIRLADI

2004 yılında ‘Eğitim ve yaşam merkezi’ sloganıyla kolejcilik faaliyetlerine başlayan Okyanus Kolejleri, kendi inşa ettiği binalarında eğitim sınıflarının yanı sıra sosyal ve sportif alanlarıyla da öğrenciler için vazgeçilmez bir merkez. Öğrenmeyi öğretmek anlayışı ile 11 yıldır binlerce öğrenciyi geleceğe hazırlayan Okyanus Kolejleri, İnegöl’de de daha verimli bir nesil yetiştirmek üzere faaliyetlerine başlıyor.

UZMAN EĞİTİMCİLERİN ÖNCÜLÜĞÜNDE…

İnegöl’de uzman eğitimcilerin öncülüğünde kurulan Okyanus Koleji, Deydinler Mahallesi Deydinler Caddesi numara 1 adresinde faaliyet gösterecek. İşte o okulun özellikleri:

İŞTE O OKULUN ÖZELLİKLERİ

“13000 m2 alan içerisinde bulunan kampüste, 7000 m2 kapalı alan bulunmaktadır. 1000 m2 okul öncesine ayrılmış olup yemekhane, oyun odası, uyku odası, spor alanı, kış oyun bahçesi ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

İlkokul kademesinde 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası, laboratuar, kütüphane bulunmaktadır.

Ortaokul kademesinde ise 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası bulunmaktadır.

Anadolu Lisesi kademesinde de 1200 m2 alanda 12 derslik, laboratuar, rehberlik bölümü, öğretmenler odası, zümre odaları bulunmaktadır.

Ayrıca 600 kişi kapasiteli yemekhane, 300 kişi kapasiteli konferans salonu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, cep sineması, kütüphane, kantin, geniş bahçesi ve kamelyaları ile tarım alanları, bahçede basketbol, voleybol, futbol sahaları, tenis ve badminton kortu, hayvanlar için kulübeler, botanik bahçemiz İnegöl Okyanus Kolejlerinde öğrencilerimizin kullanımına sunulacak fiziki imkanlardır.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.