Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme! Müge Anlı ekibi İnegöl'de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme! Müge Anlı ekibi İnegöl'de
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Oca 2024 / Cmt 11:51
/ 18.116 Kez Okundu
| |

İnegöl’de kaybolan Yusuf Kavuk olayı ile alakalı yeni gelişmeler yaşandı. Yusuf Kavuk’un sevgilisi olan Derya Altun İnegöl’de çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, 4 kişinin sorgusu devam ediyor.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Yusuf Kavuk'un ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya Altun, Altun'un annesi ve kız kardeşi, aynı zamanda Makedonya'da tanıştığı iddia edilen Harun Ateş ve Harun Ateş'in sevgilisi olduğu belirtilen kız arkadaşı gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ederken, Müge Anlı'nın elde ettiği bilgilere göre, Derya Altun ve Harun Ateş'in ilişkilerini kabul ettikleri öğrenildi. İkilinin 7 Aralık tarihinde bir mekanda yan yana görüntülenmeleri ise olayın karmaşıklığını artırdı.
Derya Altun, İnegöl'deki mahkeme tarafından tutuklanarak Yenişehir cezaevine gönderildi. Harun Ateş'in ise sorgulaması devam ederken, polis ekipleri Yusuf Kavuk'un cenazesini Bozüyük çevresinde aramaya devam ediyor.

MÜGE ANLI EKİBİ İNEGÖL’DE
Öte yandan Müge Anlı’nın ekibi İnegöl’de dün adliye çevresinde röportajlar gerçekleştirildi.

GÖZALTINA ALINANLAR
4 Ocak 2024 tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, eş zamanlı bir operasyon düzenledi ve Bursa’da 5 kişi gözaltına alındı. Harun Ateş’in olay günü verdiği çelişkili ifadeler dikkat çekti. Ayrıca, Derya Altun’un ailesi de gözaltına alındı. Konu hakkında savcılık gizlilik kararı çıkardı.

CİNAYETE KURBAN MI GİTTİ?
Kavuk’un ailesi, stüdyoya gelerek endişelerini dile getirdi. Ailenin en büyük korkusu, Yusuf Kavuk’un bir cinayete kurban gitmiş olması.

DERYA ALTUN İLE İLİŞKİSİ
Yusuf Kavuk, Alaçatı’da aşçılık yaptığı dönemde Derya Altun ve kardeşleriyle tanışmıştı. Evli olduğu bilinen Derya Altun ile Yusuf Kavuk arasında bir ilişki olduğu iddia ediliyor. Ancak, genç aşçının nerede olduğu hala belirsiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.