Tuvalet kağıdı fiyatları aldı başını gidiyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tuvalet kağıdı fiyatları aldı başını gidiyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Oca 2024 / Çar 17:34
/ 1.171 Kez Okundu
| |

2023 temmuz ayında yüzde 8'lik Katma Değer Vergisi (KDV) olan hijyenik ürünlerin vergi oranları yüzde 20 oldu. Vergi artışı sonrası gelen zamlarla tuvalet kağıtlarının fiyatları tartışma konusu olmaya devam ediyor. Peki, tuvalet kağıtlarında son durum ne?

Bursadabugün'den Ceren Sümbül'ün haberine göre Yüzde 8'lik Katma Değer Vergisi (KDV) olan hijyenik ürünlerin vergi oranlarının yüzde 20 olmasından bu yana gelen zamlarla zincir marketlerde satışa sunulan tuvalet kağıtlarının fiyatları tartışma konusu olmaya devam ediyor. Alışveriş yapan vatandaşlar sürekli ihtiyaç duyulan bir ürünü pahalıya almaktan şikayetçi olduklarını söylüyorlar. Vatandaş, "Marketler indirim yapmasa alamayacağım çok pahalı. 15'li tuvalet kağıdı iki haftada anca dayanıyor. Fiyatlar 100 liradan başladığından bu ekonomik anlamda beni çok zorluyor umarım bu konuda bir iyileştirme yapılır yoksa bu yıl gelecek yeni zamlarla almamız imkansızlaşacak" dedi.
TUVALET KAĞIDI FİYATLARI

Temizlik ürünlerine gelen fiyat artışı sonrası gözler tuvalet kağıtlarına kaydı. Zincir marketlerde Selpak tuvalet kağıdı 199,90 liradan, Familia Plus 32'li 199,99 liradan,  Mistral Tuvalet Kağıdı çift katlı 32'li 169 liradan, kağıt havlu perforeli 99 liradan,  Solo 16'lı tuvalet kağıdı 129,99 liradan, 3 katlı tuvalet kağıdı 96,75 liradan, 2 katlı tuvalet kağıdı 90 liradan, Blume 2 katlı tuvalet kağıdı 90 liradan satışa sunuluyor.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.