Ücretsiz kurslar başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ücretsiz kurslar başlıyor
12 Haz 2017 / Pzt 10:56
/ 14.768 Kez Okundu
| |

İnegöl gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde her yaz açılan spor kursları, okulların tatile girmesiyle birlikte yeniden başladı.

Açılan kurslara tüm öğrencileri davet eden İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel: "Kurumumuz bünyesinde 6-18 yaş aralığındaki gençlerimiz için karate, voleybol, futsal, kort tenisi, masa tenisi, güreş, jimnastik, halter, bocce ve okçuluk branşlarında ücretsiz yaz kursları açıyoruz. 1 temmuz tarihine kadar başvuruları devam edecek kurslarımıza, alanında duayen olan kendi kadrolu antrenörlerimiz hocalık yapacak. 12 haziran - 8 eylül tarihleri arasında 3 dönem halinde yapılacak olan kurslarda  çocuklarımız hem spor yaparak eğlenecek, hem yetenekleri doğrultusunda bir spor dalında kendini geliştirecek. Bu bakımdan çok önemli bir başlangıç yapma fırsatını çocuklarımıza ve ailelerine vermiş bulunuyoruz. Başvuru için kapalı spor salonunda bulunan  ilçe müdürlüğümüze başvuruda bulunarak kayıt formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formu  nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğrafıyla birlikte müdürlüğümüze teslim eden gencimiz, o gün itibarı ile istediği kursa başlamış olacak. 
Velilerimiz başvuru formuna müdürlüğümüz facebook sayfasından da ulaşabileceklerdir. İnegöl ilçemizdeki tüm öğrenci ve gençlerimizi bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum." Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.