UEDAŞ İşletme Müdürü İnegöl Belediyesini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UEDAŞ İşletme Müdürü İnegöl Belediyesini ziyaret etti
 :
/ 1.145 Kez Okundu
| |

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer İnegöl Belediye Başkanlığı kadrolarındagörev değişikliğine istinaden yeni atanan müdürleri makamında ziyaret ederek yeni görevlerinden dolayı kendilerini kutladı.

Yeni görevlerine başlayan müdürleri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Enis Gürerİnegöl’ün belediyecilik açısından Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biri olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:“Belediye ile koordineli çalışmalarımız oluyor. Bu anlamda sürekli iletişim halindeyiz. Ziyaret dolayısıyla yaptığımız çalışmalarını yerinde anlatma fırsatımız oldu. UEDAŞ olarak İnegöl Belediyesi ile önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir. Ziyaret dolayısıyla yaptığımız çalışmalarını yerinde anlatma fırsatımız oldu”dedi.

Göreve yeni başlayan müdürler ise gösterdikleri duyarlılık ve nezaketlerinden dolayı Gürer’e teşekkür ettiler. Yapılan ziyaretler karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet dilekleri ile sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.