UEDAŞ Sözünü Tuttu
21 Ağu 2015 / Cum 14:32
/ 1.465 Kez Okundu
| |

Alanyurtta ışıklandırma problemi olan yolun sorunu çözüldü.

31 Temmuz Cuma gecesi saat 23.30 sularında Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 15 yaşındaki İbrahim Kılıçaslan, çiğ köfte servisinden dönerken, motosikleti ile kazaya karışmış ve hayatını kaybetmişti.

Mahalle sakinlerinin kaza sonrası yolun ışıklandırmasının yetersiz olduğunu vurgularken Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ve UEDAŞ konuya el attı.

GEÇİÇİ ÇÖZÜM

Alanyurt yolunun duble yol çalışmalarını ilerleyen günlerde başlayacağını duble yoldan sonra yolun ışıklandırması olacağını belirten Şahin, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ile görüşerek bu süreç içerisinde geçici bir çözümün yapılmasını istedi.

UEDAŞ SÖZÜNÜ TUTTU

UEDAŞ yetkililerinin 10 gün içerisinde ışıklandırma çalışmalarının başlatılacağını bildirmesinin hemen ardından, Alanyurt yolu diş hastanesi mevkiinde birçok maddi ve yaralamalı kazaya neden olan ışıksız yolun ışıklandırma çalışması sona erdi.

Bölgede duble yol çalışmasının yapılacağından dolayı geçici bir çözüm gerçekleştiren UEDAŞ  personeli, bina üstlerine lambalar takarak yolun aydınlatılması sağlandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.