UEDAŞ trafoları konuşturuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UEDAŞ trafoları konuşturuyor
15 Şub 2018 / Per 16:12
/ 4.553 Kez Okundu
| |

UEDAŞ, “Trafolar Konuşuyor” projesi kapsamında son olarak Türk Kızılayı ile birlikte İnegöl’deki trafoları, “Kan ver, hayat ver” sloganıyla boyayarak kan bağışına dikkat çekti.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. ( UEDAŞ) sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirdiği, “Trafolar Konuşuyor” projesine devam ediyor. Bursa İnegöl'de Cuma Mahallesinde bulunan trafo binasına, “Kan ver, hayat ver” sloganının yazılı olduğu grafiti çalışması yapıldı. Türk Kızılayı’nın da desteklediği etkinliğe, Türk Kızılayı Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük, UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı. 
“Trafolar Konuşuyor” projesine, 2017 yılının Kasım ayında başlandı. UEDAŞ, atıl konumda olan trafoları sosyal sorumluluğa açarak vatandaşların bilinçlenmesini hedefliyor. Böylelikle trafolardaki olumsuz yazıların ve tekdüzeliğin önüne geçilirken aynı zamanda sosyal mesajlar verilmesi amaçlanıyor. 
Proje kapsamında, “Engel Sen Olma”, “Emniyet Kemeri Hayata Bağlar”, “Kadına şiddete, dur de” bilgilendirme yazıları trafolara grafiti şeklinde yazıldı. Ayrıca sağlıklı yaşam ve bağımlılık konularını içeren uyarı ve bilinçlendirme yazıları da trafolara grafiti sanatçıları tarafından işlendi. Çanakkale ve Yalova’da belirlenen 30 trafoda boyama çalışması başlatılırken, Bursa'da kadına şiddet, trafik kuralları, engelli haklarıyla ilgili 4 trafoda uygulamalar yapıldı. 
UEDAŞ’ın hizmet bölgesinde çalışmaları devam eden projenin çeşitli kurumların da desteğiyle ulusal çapta yaygınlaştırılması planlanıyor. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.