UEDAŞ Yeni Hizmet Binasında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UEDAŞ Yeni Hizmet Binasında
01 Haz 2016 / Çar 17:11
/ 860 Kez Okundu
| |

CLK Uludağ Elektrik İnegöl Bölge Yönetmenliği, düzenlenen tören ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yeni hizmet binasına taşınan bölge yönetmenliği, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilecek.

Yeni hizmet binasının açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ve İnegöl Bölge Yönetmeni Uğuz Akgün katıldı.

MÜJTERİLER DAHA REFAH ORTAMDA HİZMET ALACAK

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "2013 Yılında perakende ve dağıtım şirketleri olarak ikiye ayrıldık. Biz perakende şirketi olarak daha çok müşterilerle i içe olan,abonelik ile başlayıp, tahsilat konusunda hizmet veren veriyoruz.Dağıtım şirketi de yine aynı ortaklık yapısında işin teknik tarafında şebekenin iyileştirilmesi, yenilenmesi, geliştirilmesi, arıza bakım, aydınlatma ve diğer bakım onarım taraflarında hizmet veriyor.Biz daha önce eski binamızda çok da hoş olmayan bir ortamda müşterilerimize hizmet veriyorduk ama İnegöl gibi 40 ilden büyük bir noktada da müşterilerimize daha uygun, ferah, konforlu yerlerde hizmet vermek için bu yeni binamızı hizmete açmış bulunuyoruz. Burada müşterilerimiz ile bire bir irtibatta olduğumuz abonelikten başlayıp, tahsilat, indirimli elektrik, satış komisyonlarında vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. Artık 2-3 dakika içerisinde abone işlemlerinin gerçekleştirileceği, müşterilerin beklemeden hizmetini alacağı bir ortam olacak"

AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

"Sağolsun Belediye başkanımız proje aşamasından işletme açılana kadar çok büyük destekler verdi.Bu yatırımın en kısa sürede hayata geçmesinde çok etkili oldu. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

BİR AN ÖNCE YAPILMASINI SÖYLEMİŞTİK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Az önce müdürümüzün de ifade ettiği gibi İnegöl 250 bin nüfusu ile, tüketim potansiyeli ile, sanayisi ile, ihracat rakamları ile çok ilin üstünde  ölçeğe sahip bir ilçe. İnegöl'e yakışan da buydu açıkçası. UEDAŞ genel müdürümüz daha önce geldiğinde böyle bir binayı buraya konumlandırmak istedikleri ile alakalı kendileri ifade etmişlerdi.Biz de her konuda yardımcı olabileceğimizi ve bir an önce yapılması gerektiğini ifade etmiştik. Nihayetinde bu binanın etrafında düzenlemeler, yıkılacak olan yerler olacak. Bu tabi İnegöl gibi gerçekten üst düzey hizmeti hak eden bir ilçe için olmazsa olmaz konulardan bir tanesidir. Tabi her geçen gün UEDAŞ elektik ve elektrik tüketimi ile ilgili standartları yükseltmeye çalışıyor. Çünkü elektrik tüketimi insani bir ihtiyaç. İnanıyorum bu mekanda bu hizmetlerin daha sağlıklı, daha kaliteli verilebilmesi, vatandaşın da daha rahat hizmet alması için ortaya konmuş bir mekan. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.